Charles Dickens - Christmas Carol

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 17,50

  Korte beschrijving

  Evenement Charles Dickens - Kerst theater

  * Verplichte velden

  € 17,50

  Details

  Entree Charles Dickens Museum, inclusief kerst theater om 13.00 uur en kopje koffie/thee of warme chocolademelk en appeltaart!

  Een bezoek aan het Charles Dickens Museum in Braamt biedt je een unieke ervaring in een wereld van verbeeldingskracht. Stap terug in de tijd van Charles Dickens en vergeet de moderne hectiek. Laat je meevoeren in de sfeervolle 19e-eeuwse decors, waar je je kunt wanen in de straten van het Victoriaanse Londen.

  Ontdek de prachtig gereconstrueerde kamers, waar de verhalen van de bekende schrijver tot leven komen. Van Scrooge tot de industriële revolutie, je zult oog in oog staan met de meesterwerken van de literatuur.

  In het weekend van 9 & 10 december wordt het verhaal van Scrooge, ook bekend als 'A Christmas Carol' vertaald naar een poppentheatervoorstelling. Een voorstelling uitgevoerd door de poppenspeler van Het Land van Jan Klaassen. Het kerst theater met levensgrote poppen begint om 13.00 uur.

  Een voorstelling die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook de normen en waarden van kerst beter leert begrijpen. 

  In het restaurant zijn diverse lekkernijen te verkrijgen, waaronder: koffie/thee, appeltaart, warme chocolademelk & glühwein.